Back to Top

 

 

Hier vindt u een overzicht van ons aanbod;

 

Mijn praktijk “Zorg voor je kracht” is gevestigd in het mooie klooster Mariadal in ‘t Ven (Venlo).  Een bijzondere en sfeervolle plek welke uitnodigt om tot rust, reflectie en inspiratie te komen. Aan dit klooster is een netwerkorganisatie verbonden. Samen bieden we cursussen, programma’s en begeleiding op het gebied van leiderschap, gezondheid, groei en welzijn van mens, dier en organisatie. We maken gebruik van elkaars krachten en indien nodig kan ik je in contact brengen met één van de andere disciplines. Hieronder vindt u een overzicht van ons huidig aanbod. Kijk gerust rond op de site voor meer informatie of neem contact met mij op.

 
 
 

Psychosociale therapie


Psychosociale therapie is laagdrempelige, praktische psychologische hulpverlening. De focus ligt hierbij niet alleen op de problemen zelf, maar ook op de manier waarop ze ervaren worden, welke betekenis ze hebben in het leven en hoe ermee omgegaan wordt.


LEES MEER

 
 
 

De geboorte van een gezin


Maar hoe stuur je die krachten de goede kant op? Er komt veel op je af tijdens je zwangerschap en in de tijd na de bevalling. Dan kan het zo zijn  dat je moeilijk kunt genieten van je zwangerschap en het krijgen van je kind.

 


LEES MEER

 
 
 

Wandeltherapie


Houd je van de natuur en wil je meer inzicht in je eigen (vaak vergeten) natuurlijke basis / kracht? Dan is wandelcoaching iets voor jou. Samen gaan we letterlijk op weg, waarbij we in gesprek gaan over zingevingsvragen of zaken waar je tegen aan loopt.


LEES MEER