Back to Top

Hier vindt u een overzicht van ons aanbod;

 De praktijk “Zorg voor je Kracht” is gevestigd in de villa Beukenhof, een  sfeervolle plek in hartje Venlo welke uitnodigt om tot jezelf te komen. De gesprekken kunnen zowel in de praktijkruimte als in de buitenlucht plaats vinden, of middels een combinatie van beiden. Voor de wandeltherapie zoeken we de vrije natuur op. Hieronder vindt je een overzicht van ons huidig aanbod. Kijk gerust rond op de site voor meer informatie of neem contact met mij op.

Psychosociale therapie

Psychosociale therapie is laagdrempelige, praktische psychologische hulpverlening. De focus ligt hierbij niet alleen op de problemen zelf, maar ook op de manier waarop ze ervaren worden, welke betekenis ze hebben in het leven en hoe ermee omgegaan wordt.

LEES MEER

De geboorte van een gezin

Een krachtenveld pur sang! Maar hoe stuur je die krachten de goede kant op? Er komt veel op je af tijdens je zwangerschap en in de tijd na de bevalling. Dan kan het zo zijn  dat je moeilijk kunt genieten van je zwangerschap en het krijgen van je kind.

LEES MEER

Wandeltherapie

Houd je van de natuur en wil je meer inzicht in je eigen (vaak vergeten) natuurlijke basis / kracht? Dan is wandeltherapie / wandelcoaching iets voor jou. Samen gaan we letterlijk op weg, waarbij we in gesprek gaan over jouw vraag.

LEES MEER