Welkom bij Zorg voor je Kracht

Een praktijk voor psychosociale therapie voor (jong)volwassenen, waar professionaliteit verbonden is met persoonlijke aandacht.

Zorg voor je Kracht staat, met ruim 20 jaar GGZ ervaring, voor psychologische ondersteuning op een persoonlijke, betrokken en professionele wijze.

Iedereen draagt zijn of haar unieke krachten met zich mee. Op sommige momenten in het leven, bijvoorbeeld wanneer een gebeurtenis of klacht je uit jouw balans haalt, kunnen deze krachten overstemd of onbereikbaar worden. Ik help je, juist wanneer het leven je uitdaagt, om weer in jouw kracht te komen staan. Met de ontstane ontspanning, ruimte en inzicht kun jij dan jouw proces oppakken. Samen dragen we zorg voor je kracht!

Werkwijze

We gaan in gesprek over datgene waar je tegen aan loopt en hoe jij jouw kwaliteiten en mogelijkheden in kunt zetten om weer in je eigen kracht te komenJe kunt je aanmelden middels het sturen van een mail of door telefonisch contact op te nemen. Indien nodig vindt er eerst een korte telefonische pré- intake plaats, of indien gewenst een kennismakingsgesprek, waarin we een eerste inschatting maken of ik je verder kan helpen. Zo ja volgt er een intake, waarin we jouw hulpvraag en situatie uitgebreid gaan verkennen. Elk behandeltraject is maatwerk. Ik maak bij het indiceren en uitvoeren van een behandeltraject gebruik van mijn jarenlange ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg met diverse therapieën, methodieken en interventiemogelijkheden. Dat in combinatie met jouw persoonlijke factoren: wat jij als persoon nodig hebt, op dit moment en passende binnen jouw context. Ik ga hierover graag met je in gesprek.

Ervaringen van anderen